WhatsApp Support Line

9. BÖLGESEL TICARET TOPLANTISI BOLU'DA GERÇEKLEŞTIRILDI

9. Bölgesel Ticaret Toplantısı Bolu'da gerçekleştirildi
9. Bölgesel Ticaret Toplantısı Bolu'da gerçekleştirildi Resim Adı 1 Resim Adı 2 Resim Adı 3 Resim Adı 4 Resim Adı 5 Resim Adı 6 Resim Adı 7 Resim Adı 8 Resim Adı 9 Resim Adı 10

ASRİAD İş Geliştirme Başkanlığı tarafından organize edilen 9. Bölgesel Ticaret Toplantısı, ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Engin Doğan ve Genel Merkeze kayıtlı iş insanının katılımıyla Bolu Şube Başkanı Kadir Biçer'in ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantıya ayrıca Genel Başkan Vekili İsmail Keleş, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yahya Atıcı ve Teşkilatlanma Komisyon üyeleri, Sektörel Yapılanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Ateş, Üye İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmazer, Maruf Vakfı Başkanı Yusuf Kalyoncuoğlu, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Bolu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bolu şubesine kayıtlı çok sayıda iş insanı katıldı.
 

ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman toplantının başında yaptığı konuşmada Genel Merkez ve şubeler arasındaki ticari toplantı ve ilişkilerin önemine vurgu yaparken Bolu şubesinin gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ASRİAD olarak hedeflerinin ülke ihracatının yüzde 1'ini gerçekleştirmek olduğunu dile getiren Danışman, 2,5 milyar dolarlık ihracatın bünyelerindeki iş insanları tarafından gerçekleştirilmesi adına her türlü katkıyı vermekte olduklarını ifade etti. Pandemi ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sonrası sarsılan ülke ekonomimizi ancak ihracat yaparak aşabileceğimize vurgu yapan Adnan Danışman, ülke çapında ara mala ihtiyacımız olduğunu ve bu ara malı üretmenin gerek iş insanlarımız gerekse ülke ekonomimiz açısından büyük önem taşıdığını söyledi. ASRİAD Genel Başkanı Danışman, Dünya çapında yaşanan gelişmeler ve global ekonomik kriz ele alındığında 2024 yılına kadar bazı sıkıntıların yaşanmasını öngördüklerini ancak ülke olarak bu tarihten sonra önümüzün açık olduğuna inandığına vurgu yaptı. Danışman konuşmasının sonunda böylesine güzel bir ticaret toplantısı düzenlemelerinden dolayı Bolu Şube Başkanı Kadir Biçer'e ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti.
 

Genel Başkan Adnan Danışman’ın ardından ASRİAD İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Engin Doğan söz alarak 9’ncu Bölgesel Ticaret Toplantısına ev sahipliği yapan Bolu Şube yönetimine ve toplantıya katılan iş insanlarına misafirperverlikleri için teşekkür etti. Engin Doğan, konuşmasında Bolu'ya gelmelerindeki amacın şube bünyesindeki iş insanlarını tanımak, Genel Merkez ile Bolu şube iş insanlarını kaynaştırmak ve bölge istihdamına destek olmak olduğunu belirtti. Doğan konuşmasında ayrıca bugüne kadar 3 bin 600'den fazla iş insanını bir araya getirdiklerini ve 700'e yakın şirketimizin birbirleriyle iş yapmalarına vesile olduklarının altını çizerken, ASRİAD bünyesindeki her bir işyerinin gelişimine ve inovasyon kültürüne destek vermeyi ve nitelikli iş imkânları oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.
 

Toplantıya ev sahipliği yapan Bolu Şube Başkanı Kadir Biçer ise yaptığı konuşmada Genel Merkez Yönetimi ile teşkilat mensuplarını Bolu'da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Genel Merkez üyelerinin toplantıya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.
 

Konuşmalar sonrası Genel Merkez ve Bolu Şube teşkilatlarına mensup iş insanları 9’ncu Bölgesel Ticaret Toplantısı kapsamında ikili görüşmeler yaparken yeni iş bağlantılarına imza attılar.
 

Toplantı sonrası organizasyona katılan tüm iş insanları, Bolu şubesi bünyesindeki Decorita Cam Üretim firması, Bolu Kalıp Plastik ve Saç Kalıp firması ve Sermak Bolu Tarım Makinaları firmasını ziyaret ederek fabrikalarda incelemelerde bulundular. Heyet daha sonra ASRİAD Bolu Şubesine geçerek teşkilat bünyesinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmeler yaptı.
 

Günün son ziyareti, ASRİAD Genel Merkez İnşaat Komisyon Başkanı Hakan Okan'ın Bolu Dağı’nda işletmeye açtığı QP Garden Restaurant'a yapıldı.
 

Heyet, ziyaretin ardından İstanbul’a döndü

26 November 2022