ŞUBELERDEN HABERLER

BOLU ŞUBEMİZDE GENEL KURUL HEYECANI YAŞANDI

Bolu Şubemizde Genel Kurul heyecanı yaşandı
Bolu Şubemizde Genel Kurul heyecanı yaşandı Resim Adı 0 Resim Adı 1

ASRİAD Bolu şubesinde tüzük gereği yapılması gereken Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilirken, Şube Başkanlığına yeniden Burhan Turan seçildi.

Şubeye üye iş insanlarımızın tamamının katılımıyla gerçekleşen Genel Kurul'da Burhan Turan tüm üyelerin oylarını alarak güven tazeledi.

Seçimin ardından konuşma yapan Turan üyelerine teşekkür ederken, “Genel Kurulumuzun Bolumuza hayırlı olmasını diliyorum. Derneğimiz kısa zamanda büyük katılımlar alarak büyümeye ve dolayısıyla Bolumuzun ticari hacmini büyütürken istihdamına katkı sağlamaya da devam edecektir. Bizim diğer STK lardan farkımız, kurduğumuz komisyonlarla iş hayatımıza geliştirici çözümler sunuyor olmamızdır. Kurulumuza ve haftalık toplantılarımıza tüm üyelerimizin katılması doğru yolda olduğumuzun göstergesidir.

Derneğimizin sloganı olan "Önce Nitelik" diyerek çıktığımız bu yolda ecdadımızın ahilik geleneğini ticaretlerimizde sürdürerek helal kazancın ve bereketin tüm yurdumuza yayılmasını hedefliyoruz. Bolu ASRİAD olarak nitelikli iş, nitelikli insan, nitelikli ekonomiyi ilk gündemimiz olarak belirleyip işveren ve çalışanıyla her kesimin memnun olacağı bir şehir için yoğun çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Her gün büyümeye devam eden sivil toplum kuruluşumuz ASRİAD’ın her üyesi önce kendi işlerini en nitelikli şekilde yaparak topluma örnek olacaktır. Örgütlü hareket etmenin tüm avantajlarını üye iş insanlarımıza sonuna kadar kullandıracağız. Genel Merkezimiz boş oturmamızı istemiyor, işlerimizi geliştirip büyütebileceğimiz proje ve önerilerle kendilerini yormamızı bekliyorlar. Hiçbir üyemiz ticari hayatında kaygı içinde olmayacak, tüm tıkanıklık ve soranlarını aşmak için görev başındayız, nitelikli ticareti hedefleyen tüm Bolulu iş insanlarımızı derneğimize üye olmaya bekliyoruz.

Bu vesileyle tekrardan Genel Kurulumuzun Bolumuza hayırlı olmasını dilerken başkanlığa beni layık gören üyelerimize teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum" diye konuştu.

17 Temmuz 2020